NARAVNO OKOLJE ZA SPANJE – NAŠA TOP PONUDBA!

Brezplačna poštnina nad 200€

Brezplačno svetovanje:
040 233 544

Košarica

0 0,00 

VOLNENE ODEJE Natural Sleep

Volnene odeje se uporabljajo že tisočletja. Izjemne lastnosti volne, so neprekosljive in  omogočajo optimalne pogoje med spanjem. Volnena odeja vzdržuje enakomerno temperaturo tako pozimi, kot poleti. Tako nas pozimi greje in poleti hladi. 

V EkoZen odejah uporabljamo izključno pokončno vtkano volno, ki omogoča vlaknom, da stojijo pokončno in v polnosti opravljajo svojo vlogo. Tako lahko obdržimo 100% lastnosti volne, ki omogoča zares naravno mikroklimo. 

Volnena odeja Natural Sleep, skupaj z Aktivno podlogo Silver Active, omogoča celovito zasnovo naravnega okolja za spanje v vašem domu. Volna je tudi antialergena, kar pomeni, da je odporna na bakterije in plesen. Je antistatična in tako onemogoča razvoj pršic. 

Volna v splanici je nujna za asmatike in ljudi s težavami dihal! 

Poglej video in preveri kako pokončno
vtkana volna vzdržuje temperaturo!

Ekozen volneni izdelki

ODEJA VOLNENA Natural Sleep

Popolnoma volnena odeja Natural Sleep je izjemno mehka in nežna ob stiku s kožo, zato je prijetna za uporabo brez prevleke. Lahko jo uporabljamo tudi s prevleko iz 100% bombaža. Je čudovitega naravnega izgleda in bo v vaše spalno okolje prinesla pridih narave.

Izberite velikost in preverite posebno ponudbo!

Pokličite nas, če želite odejo izdelano po meri!

ODEJA KOMBINIRANA Natural Sleep

Kombinirana odeja Natural Sleep združuje vrhunske lastnosti dveh naravnih materialov – volne in bombaža. Ena stran odeje je volnena, druga pa je iz 3D tkanega bombaža JACQUARD. Bombaž je odličen toplotni izolator in odvaja vlago iz kože. S tem omogoča dobro zračnost in zmanjša potenje med spanjem. Bombaž daje tudi hladnejši občutek na koži v vročih dneh. Tako si lahko po želji obrnete odejo in si jo prilagodite vašemu občutku. 

Kombinirana odeja Natural Sleep je poleg Aktivne podloge Silver Active ena od naših najbolj prodajnih izdelkov in ima že mnogo zadovoljnih uporabnikov!

Lahko jo uporabljamo tudi s prevleko iz 100% bombaža. Je čudovitega naravnega izgleda in bo v vaše spalno okolje prinesla pridih narave.

Izberite velikost in preverite posebno ponudbo!

Pokličite nas, če želite odejo izdelano po meri!

Ekozen volneni izdelki
Ekozen volneni izdelki

ODEJA OTROŠKA Natural Sleep

Otroška odeja Natural Sleep je kombinirana odeja iz volne in bombaža, ter je ena od štirih izdelkov, ki skupaj omogočajo naravno okolje za spanje za vašega malčka. Volna in bombaž ustvarjata idealno mikroklimo ter antibakterijsko in antistatično zaščito med spanjem. Tako vaš malček ne bo celo noč vdihaval prekomerne količine pršic in bakterij.

Preverite posebno ponudbo vezano na ta izdelek! 

Lahko pa tudi izberete vašo mero in dodate izdelek v košarico.

167,00€

Pokličite nas, če želite odejo izdelano po meri!

227,00€

Pokličite nas, če želite odejo izdelano po meri!

ODEJA ZA VOZIČEK Natural Sleep 50x70cm

Odeja za voziček je prilagojena na velikost košare vozička in izdelana z mislijo na enostavno uporabo med sprehodi. Pokončno vtkana volna odeji omogoča, da vdržuje enakomerno idealno temperaturo med spanjem vašega dojenčka, ne glede na vremenske razmere. Skupaj s podlogo za voziček, boste lahko ustvarili naravno okolje za spanje tudi na sprehodih in potovanjih. Ko bo vaš otrok prerastel košaro, boste lahko odejo uporabljali v športnem delu vozička vsaj do 3. leta starosti. 

Izberite količino in dodajte v košarico!

147,00€

Pokličite nas, če želite odejo izdelano po meri!

Ekozen volneni izdelki

Za vse starše, ki bi radi svojemu otroku zagotovili NARAVNO OKOLJE ZA SPANJEin želite celovito rešitev za POSTELJICO + VOZIČEK,

smo za vas pripravili posebno ponudbo! 

    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino