NARAVNO OKOLJE ZA SPANJE – NAŠA TOP PONUDBA!

Brezplačna poštnina nad 200€

Brezplačno svetovanje:
040 233 544

Košarica

0 0,00 

OZEMLJITVENI TEST IN MERITVE STOPNJE ELEKTROSMOGA

Velikokrat kupujemo izdelke za katere ne vemo ali jih zares potrebujemo, ali dejansko rešujejo naš problem in, če v resnici delujejo tako, kot proizvajalci trdimo! 

Mi verjamemo v našo CELOVITO REŠITEV, ki je ne boste našli nikjer drugje na slovenskem trgu. Verjamemo pa tudi, da mora vaša investicija biti smiselna in prilagojena vašim potrebam. 

Naš namen je, da za vaš denar dobite želeno rešitev in resnično izboljšate kvaliteto spanja!

Zato smo razvili pregled spalnih prostorov z meritvami stopnje elektro smoga in ozemljitvenim testom, kjer natančno preverimo vaše spalno okolje preden investirate v celovito rešitev.

Kako poteka pregled spalnega okolja?

Na pregledu preverimo okolje v katerem spite in ležišče. 

1. OZEMLJITVENI TEST

Ozemljitveni test, kjer preverimo ozemljenost vaših električnih napeljav.

- Ozemljitveni test opravimo na vseh vtičnicah v spalnem prostoru, oziroma prostoru, kjer se bo uporabljala aktivna podloga NATURAL SLEEP Sliver Active ali drugi ozemljitveni izdelki

- Pri ničenju je na vtičnici mostiček med nulo in ozemljitvijo. Tak način vezave se je delal včasih (danes to več ni dovoljeno). V tem primeru ni okrog hiše položenega valjanca in po hiši ni rumeno- zelene žice, kar pomeni, da ozemljitve ni. Uporaba ozemljitvenih izdelkov brez ozemljitve ni možna! V takem primeru svetujemo o možnih rešitvah.

2. MERITVE STOPNJE ELEKTROSMOGA

Meritve stopnje elektrosmoga, kjer izmerimo jakost nizkofrekvenčnih sevanj električne napeljave v okolici postelje in na postelji.

3. PREVERBA VISOKOFREKVENČNIH NAPRAV V PROSTORU

Preverimo prisotnost visokofrekvenčnih naprav v prostoru in svetujemo kako ravnati.

4. NASTAVITVE POSTELJNEGA DNA

Največkrat se srečamo z nepravilno nastavitvijo letvic, ki lahko močno vplivajo na udobje in lego hrbtenice med spanjem.

5. PREGLED PRIMERNOSTI VZGLAVNIKA IN LEŽIŠČA

- primernost ležišča, višine postelje s posteljnim vložkom, višine vzglavnika in sestava materialov, kjer svetujemo glede morebitnih bolečin v vratu, rami ali znojenja. Opravimo test prisotnosti elektrosmoga.

- primernost trdote posteljnega vložka in materialov, kjer svetujemo glede na težave s spanjem ali morebitne bolečine v hrbtenici

Pregled vedno zaključimo z zasnovo celovite rešitve
za spremembo vašega spalnega prostora v naravno okolje za spanje.

Pregled in testiranje traja cca 1 uro. Cena pregleda 119 eur. 

V primeru, da pri nas vzamete celovito rešitev ali enega od ponujenih paketov, vam celoten pregled z ozemljitvenim testom in meritvami stopnje elektrosmoga PODARIMO!

ŽELIM OZEMLJITVENI TEST z MERITVAMI STOPNJE ELEKTROSMOGA!

ali pokličite na 040 233 544

  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
   Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
   Ime in priimek
   Obdelava podatkov