NARAVNO OKOLJE ZA SPANJE – NAŠA TOP PONUDBA!

Brezplačna poštnina nad 200€

Brezplačno svetovanje:
040 233 544

Košarica

0 0,00 

AKTIVNA PODLOGA Silver Active

Zbujanje z glavoboli, utrujenost in motnje spanca, so težave s katerimi se srečuje že vsak tretji človek v zahodnem svetu!

Z razvojem tehnologije se povečuje stopnja elektrosmoga v našem okolju. Elektrosmog je tehnično proizvedeno sevanje, ki spreminja naraven električni pretok v organizmu. Medicinsko gledano vpliva na spremembe možganske aktivnosti, na upadanje viskoznosti krvi, na spremembo hormonskega ravnovesja, na povečanje motenega razmnoževanja celic, ter druge anomalije.

Ljudje smo elektromagnetna bitja, zato sta stik z zemljo in ozemljitev za nas nujna!

AKTIVNA PODLOGA, je ključna za celovito zasnovo NARAVNEGA OKOLJA ZA SPANJE v vašem domu in je tudi naša EDINSTVENA REŠITEV za vaše težave s spanjem. 

Elektrosmog postaja vse večji problem za naše zdravje in ozemljitvena tehnologija je rešitev!

Ekozen volneni izdelki

AKTIVNA PODLOGA Silver Active

AKTIVNA PODLOGA Silver Active vas v trenutku razbremeni elektrosmoga in vas preko ozemljitvene tehnologije, med spanjem ščiti pred njegovim vplivom.

Poglej video!

Kako deluje AKTIVNA PODLOGA Silver Active? 

Aktivna podloga je izdelana iz naravnih materialov, ki omogočajo naravno okolje za spanje

Aktivna podloga ima vtkane srebrne niti, ki delujejo kot prevodnik za ozemljitev telesa in tako omogoča zaščito elektromagnetnega polja telesa pred elektro smogom v prostoru vašega ležišča. S podlogo se zagotovi potreben stik z elektromagnetnim valovanjem Zemlje, ki omogoča pravilno delovanje našega elektromagnetnega polja in posledično funkcij telesa. Med spanjem se tako, za 8 ur in več, vaše telo vrne v svoje naravno ravnovesje, ki je osnova za naše telesno, mentalno in duševno zdravje. 

Najkvalitetnejša Merino volna ( 97%) in Kašmir (3%), zagotavljata najugodnejšo mikroklimo in enakomerno temperaturo za spanje. Volna je anti-alergena in, za razliko od ostalih materialov, ustvarja zelo malo statične elektrike, zato se izjemno dopolnjuje z lastnostmi srebra. ( več o lastnostih volne in srebra TUKAJ)

Izberite velikost in količino ter preverite ponudbo! 

NARAVNO OKOLJE ZA SPANJE

Naša posebnost je zasnova NARAVNEGA OKOLJA ZA SPANJE v vašem domu, ki podpira vaše zdravje.

Za večje količine pošljite povpraševanje na info@ekozen.si ali pokličite na 040 233 544 in boste dobili najboljšo ponudbo! 

Preverite vse o naši celoviti rešitvi in kako lahko ustvarite naravo okolje za spanje – TUKAJ

Majda
Read More
Odlični volneni izdelki. Odkar uporabljam izdelke podjetja Ekozen se je moje počutje bistveno izboljšalo. Vzglavnik se povsem prilagodi mojemu vratu in bolečine, ki so me mučile tako dolgo so izginile. Priporočam vsem!
M.S.
Read More
Po nekajmesečni uporabi vzglavnika volneni miks, ki je polnjen z lateksovimi kosmiči in pirinimi luščinami, lahko potrdim, da gre za odličen izdelek. Vzglavnik nudi ustrezno podporo, hkrati pa prav razvaja s svojo udobnostjo! Ena izmed velikih prednosti tega vzglavnika je tudi, da si lahko kar z roko uravnaš ustrezno višino vzglavnika in jo tako z lahkoto prilagodiš svojim vsakokratnim potrebam in željam. To se je izkazala kot pomembna lastnost predvsem, ko sem imela težave zaradi poškodbe ramena in sem v tem času potrebovala nekoliko višje vzglavje, ki je omililo pritisk na ramo. Meni osebno veliko pomeni tudi, da je podjetje EkoZen za vzglavnik uporabilo naravne, ekološko certificirane materiale.
Tina K.
Read More
Vsekakor najkvalitetnejša volna v Sloveniji. Poskusila sem odeje različnih proizvajalcev, vendar šele ko sem odkrila Ekozen sem vedela, da je to to. Njihove volnene odeje uporabljamo vsi člani družini in smo zelo zadovoljni.
Saša D.
Read More
Imamo skoraj vse vaše izdelke 🙈 in smo res zadovoljni! Odeja je super za pozimi in poleti! In po parih letih je še vedno kot nova... Vsem priporočamo! 🔝👌😊🤩
Aleksandra K.
Read More
Zelo zadovoljna! Končno vzglavnik, ki tako ustreza, da potuje z mano tudi na dopust.
Previous
Next
Ekozen volneni izdelki

AKTIVNA PODLOGA OTROŠKA Silver Active (od 0 do 3 let starosti)

Vaš dojenček potrebuje čisto okolje, BREZ ELEKTROSMOGA, v katerem niso moteni njegovi biološki procesi in njegov razvoj. Aktivna podloga Silver Active z ozemljitveno tehnologijo, ščiti otroka pred visokimi obremenitvami z elektrosmogom!

Preverite posebno ponudbo vezano na ta izdelek! 

Lahko pa tudi izberete vašo mero in dodate aktivno podlogo v košarico.

197,00€

267,00€

NARAVNO OKOLJE ZA SPANJE ZA VAŠEGA DOJENČKA

Na osnovi Aktivne podloge smo, s 4 izdelki iz naravnih materialov, zasnovali celovito rešitev za vašega dojenčka. Skupaj omogočajo vašemu otroku NARAVNO OKOLJE ZA SPANJE in zaščito, ki jo potrebuje za kvaliteten spanec. 

Pravilno vtkana volna in ostali naravni materiali, ustvarjajo idealno mikroklimo ter antibakterijsko in antistatično zaščito med spanjem. Tako vaš dojenček ne bo celo noč vdihaval prekomerne količine pršic in bakterij.

Imamo edinstveno celovito rešitev tako za POSTELJICO, kot tudi VOZIČEK!

Preverite celovito rešitev za
dojenčka!

Preverite celovito rešitev za otroka
od 4. leta naprej!

Zanima me, če so moji prostori primerni za NARAVNO OKOLJE ZA SPANJE?

Nekatere starejše hiše imajo nično vezavo, kar pomeni, da hiša nima primerne ozemljitve električnega omrežja. Nična vezava že več desetletij ni dovoljena, tako, da je večina hiš in stanovanjskih poslopij novejših od 50 let, primernih za priklop. Priporočamo, da se pred namestitvijo prepričate o ozemljenosti vašega električnega omrežja ali pa opravite ozemljitveni test.

Preverite vse o našem OZEMLJITVENEM TESTU in MERITVAH ELEKTROSMOGATUKAJ!

Lahko pa nas pokličite na 040 233 544 ali pišete na info@ekozen.si in vam bomo odgovorili na vsa vprašanja.

Lahko aktivno podlogo priklopimo sami?

Seveda. Priklop je izjemno preprost in ga lahko opravite sami. 

Aktivna podloga ima pripadajoči kabel, ki ga pripnete na podlogo in nataknete
na ozemljitev v najbližji vtičnici.

1. KORAK

2. KORAK

3. KORAK

    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino