NARAVNO OKOLJE ZA SPANJE – NAŠA TOP PONUDBA!

Brezplačna poštnina nad 200€

Košarica

0 0,00 

ODEJA ZA VOZIČEK Natural Sleep 50/70cm

147,00 

Volnena odeja za voziček je nepogrešljiva ne samo pozimi ampak čez vso leto. Kombinirana otroška odeja nudi dvostransko uporabo. Izbiramo lahko volneno stran ali bombažno stran. Je prijetno mehka, topla, udobna, lahka in zagotavlja miren ter udoben spanec. Je čudovitega  naravnega izgleda. Primerna za deklice in dečke.

Sprehod in vožnja v vozičku je je zelo pomembna, saj običajno otroci na sprehodu zaspijo. Spanec otroka bo tako še prijetnejši in daljši. Izdelali smo otroško volneno odejo iz kakovostnih naravnih materialov.

Toplina in udobje, ki ga otroku enostavno morate privoščit!

 SESTAVA: Volna merino, kašmir in tkanina bombaž.

DIMENZIJE:  50/70 cm

Ekološki izdelki

Zdravje

Prijazni materiali

Lastna proizvodnja

Slovenski izdelek

Narejeno v EU

Opis

Dobro spanje je zelo pomembno- vpliva na zdravje otrok kot tudi cele družine. Spanec vpliva na razvoj otroka in na njegovo sproščenost. Mehkoba in toplota bosta pri otroku vzpodbudila občutek prijetnosti in varnosti, ki je za otroka zelo pomembna. Kombinacija volne in bombaža bo otroku nudila prijetno temperaturo. Naravni materiali bodo poskrbeli za pravilno telesno temperaturo in zračnost.

Privoščite svojim najmlajšim udobje- OTROŠKO VOLNENO ODEJO!

SESTAVA: 97% merino volna 3 % kašmir (600g/m2), tkanina 90% bombaž 10% poliester

Merino volna: je najbolj znana vrsta volne, pridelana iz dlake avstralskih ovc.

Kašmir: je najkvalitetnejša vrsta volne. Je ena najboljših in najdražjih. Pridobivajo jo z izčesavanjem najfinejših dlak kašmirske koze, ki so zelo fine in svilnate.

VZDRŽEVANJE:

Zaradi svojih naravnih lastnosti je dobro odporna na umazanijo. Priporočljivo je občasno zračenje (lahko v megli), čistimo jo na sveže zapadlem snegu a je ne izpostavljamo soncu.

Naš dobavitelj v proizvodnem procesu uporablja samo okolju in nam prijazne sestavine, kar potrjuje WOOLMARK LICENCA in OEKO-TEX CERTIFIKAT. Odeje ne vsebujejo škodljivih snovi in imajo EU poreklo.

Za ponudbo ali svetovanje pošljite povpraševanje na info@ekozen.si ali pokličite na telefonsko številko 040/233-544.

 

Mnenja strank

Majda
Read More
Odlični volneni izdelki. Odkar uporabljam izdelke podjetja Ekozen se je moje počutje bistveno izboljšalo. Vzglavnik se povsem prilagodi mojemu vratu in bolečine, ki so me mučile tako dolgo so izginile. Priporočam vsem!
Tina K.
Read More
Vsekakor najkvalitetnejša volna v Sloveniji. Poskusila sem odeje različnih proizvajalcev, vendar šele ko sem odkrila Ekozen sem vedela, da je to to. Njihove volnene odeje uporabljamo vsi člani družini in smo zelo zadovoljni.
M.S.
Read More
“ Po nekajmesečni uporabi vzglavnika volneni miks, ki je polnjen z lateksovimi kosmiči in pirinimi luščinami, lahko potrdim, da gre za odličen izdelek. Vzglavnik nudi ustrezno podporo, hkrati pa prav razvaja s svojo udobnostjo! Ena izmed velikih prednosti tega vzglavnika je tudi, da si lahko kar z roko uravnaš ustrezno višino vzglavnika in jo tako z lahkoto prilagodiš svojim vsakokratnim potrebam in željam. To se je izkazala kot pomembna lastnost predvsem, ko sem imela težave zaradi poškodbe ramena in sem v tem času potrebovala nekoliko višje vzglavje, ki je omililo pritisk na ramo. Meni osebno veliko pomeni tudi, da je podjetje EkoZen za vzglavnik uporabilo naravne, ekološko certificirane materiale. “
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino