BREZPLAČNO SVETOVANJE NA DOMU

Brezplačna poštnina nad 100€

Košarica

0 0,00 

Iskanja je konec. Tukaj je idealno darilo za starše in stare starše!

Iskanje idealnega darila je pogosto zahtevna naloga, še posebej stresno pa je izbrati darilo za starše. Kaj podariti staršem, ki so za nas naredili vse, nas podpirali skozi vse življenje? Zaslužijo si le najboljše! Zato imamo za vas nekaj predlogov, ki bodo rešili zagato z božični darili za starše in stare starše, za obletnice poroke in praznovanja rojstnih dni.  

Pred vami je nekaj izjemnih predlogov za darila iz naše ponudbe visoko-kakovostnih volnenih izdelkov, hkrati pa vam podarjamo dodaten 10 % popust, ki ga lahko izkoristite tako, da ob naročilu vnesete kodo starsi10.

1. VRHUNSKA VOLNENA ODEJA, KI ZAGOTAVLJA TOPLOTO IN UDOBJE

Vaši starši, še bolj kot kadarkoli, potrebujejo odličen spanec, ki ga jim lahko privoščite z vrhunsko volneno odejo. Naravne lastnosti volne nudijo prijetno mehkobo, udobje, zdravo spanje in spočita jutra. Volna je tudi odličen toplotni izolator, saj pozimi greje, poleti hladi. Vaši starši se bodo tako zbudili spočiti, hkrati pa boste z izbiro vrhunske odeje poskrbeli, da jim ob spanju ne bo prevroče ali prehladno. Pri nakupu posteljnine morate biti pozorni, da izberete takšno, ki je izdelana iz naravnih materialov, volna pa je vselej odlična izbira, ki vaših staršev ne bo razočarala.

Če sodimo po spletnih nakupih in zadovoljstvu kupcev, so volnene odeje vedno bolj priljubljen in nepogrešljiv kos v naših spalnicah. Razlog za priljubljenost leži v dejstvu, da je volna, predvsem zaradi svoje mehkobe, regulacije toplote ter odpornosti na umazanijo in pršice še zmeraj najboljši material, pod katerega zvečer smuknemo in se brezskrbno prepustimo spancu.

Volnene odeje pa vaši starši ne bodo uporabljali zgolj v postelji, saj se lahko vanjo priročno odenejo tudi med gledanjem televizije ob hladnih večerih. Zagotovo jih bo prevzela tako s svojo toploto kot tudi z udobjem.

Ponudbo vrhunskih volnenih odej lahko preverite v naši spletni trgovini. Vse izdelke znamke Ekozen odlikuje vrhunska kakovost, kar potrjuje WOOLMARK LICENCA in OEKO-TEX CERTIFIKATI.

Ekozen volneni izdelki

2. VRHUNSKI VZGLAVNIK, KI ODPRAVLJA BOLEČINE V VRATU

Starši in stari starši se bodo še kako razveselili vrhunskega vzglavnika, ki jim bo omogočil kakovosten spanec, po katerem se bodo zbudili spočiti in polni energije. Bolečine v vratu pogosto povzroča neprimeren vzglavnik, ki je lahko premehak, pretrd ali pa se ne prilega našemu vratu. Kakovost spanja in dolžina spanca sta ključna tako za telesno kot za duševno zdravje in dobro počutje. Vzglavnik najvišje kakovosti bo povsem prilagajal vratnemu delu hrbtenice in glave. Poleg odličnega spanca bodo vaši starši ob uporabi vrhunskega vzglavnika občutili še številne dodatne blagodejne učinke. Optimalen vzglavnik tako sprošča mišice in napetost, izboljša krvni obtok, vzpostavlja naravno klimo in dobro uravnava vlago.

Visoko-kakovosten vzglavnik je lahko torej popolno darilo za starše in babice ter dedke, ob tem pa lahko izbirate med številnimi kombinacijami polnil. Raznovrstno ponudbo vzglavnikov ekološke izdelave preverite tukaj.

3. TOPEL LEDVIČNI PAS

V starosti, pa ne nujno samo v starosti, se pogosto pojavijo nevšečnosti, kot so bolečine v hrbtenici, težave z mehurjem ali ledvicami in zbadanje ali bolečine v sklepih. Če je katera izmed zgornjih težav doletela tudi vaše bližnje, jim lahko za darilo podarite volnen ledvični pas, ki jim bo zagotavljal toploto in oporo v celotnem ledvenem delu. Ledvični pas je primeren za oba spola, zaradi česar ga lahko mirne vesti podarite tako mami kot očetu, dedku ali babici.

Kvaliteten ledvični pas je izdelan iz kombinacije volne in bombaža, ki poskrbita za prijetno toploto, zračnost in oporo, pomembna sestavina pa so tudi srebrne niti, ki delujejo proti mikrobom in pozitivno vplivajo na prekrvitev. Srebro se je uporabljalo že v antiki, zaradi cenjene lastnosti, da spreminja energijsko polje človeka in s tem pozitivno vpliva na razpoloženje in dobro počutje.

Ponudbo visoko kvalitetnih ledvičnih pasov si oglejte na povezavi.

Izbiranje daril za starše in stare starše ni več izziv. Praktična darila, ki jih bodo lahko uporabljali še mnogo let, so vedno dobra izbira. Razveselite jih s katerim izmed vrhunskih volnenih izdelkov znamke Ekozen, podjetja z več kot 20-letno tradicijo, ki slovi po ekoloških izdelkih najvišje kakovosti.

    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino