BREZPLAČNO SVETOVANJE NA DOMU

Brezplačna poštnina nad 100€

Košarica

0 0,00 
volnena odeja

Volnena odeja – prednosti

Volnene odeje so vedno bolj priljubljene predvsem zaradi svoje mehkobe in prijetne toplote, a pravi poznavalci razumejo še številne druge prednosti, ki jih volnena odeja ponuja. Z izbiro kakovostne volnene odeje EkoZen dobite vrhunski izdelek po dostopni ceni.

Volnena odeja je odlična izbira, ne glede na to, ali jo uporabljate kot odejo za spanje ali kot mehko in toplo pokrivalo na kavču. Volna, za razliko od cenejših materialov, odlično zadržuje telesno toploto in ponuja optimalno udobje.

Prednosti volnenih odej

Med številnimi prednostmi volnenih odej je toplota najbolj znana in nedvomno ena najpomembnejših prednosti. Ni pa edina kakovost, ki bi jo morali upoštevati, ko zase iščete najboljšo odejo.

Volnene odeje so zračne in dihajo, kar pomeni, da ostanejo dolgo časa čiste in zaradi stalne uporabe nimajo neprijetnega vonja. Dobrobit volne je tudi v dejstvu, da je ni treba pogosto prati. V nasprotju z odejami iz drugih materialov, kot so svila in sintetična vlakna, jo je mogoče zlahka očistiti ali enostavno otresti in obesiti na svežem zraku. Pomembno je poudariti, da so volnene odeje anti-alergene in odporne na bakterije, pršice in plesni, ki lahko sprožijo alergijske reakcije. Zato so primerne tudi za astmatike.

Volnene odeje kot prva pomoč

Glede na to, da je volna negorljiv material, je volnena odeja idealni pripomoček za prvo pomoč. Volnene odeje so namreč uporaben sopotnik v prtljažniku avtomobila, saj vas bo odeja tako grela, če ostanete na hladnem kot varovala pred ognjem.

Volnene odeje so biorazgradljive

V skrbi za planet in ohranjanje sveta, je zelo pomembno, da so odeje v celoti biorazgradljive. V proizvodnem procesu se uporabljene le ekološke sestavine evropske pridelave.  Ob ustrezni negi bo volnena odeja zdržala desetletja. Z nakupom volnene odeje tudi sami prispevate k trajnostnemu razmišljanju in prijaznemu ravnanju do okolja.

    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino