BREZPLAČNO SVETOVANJE NA DOMU

Brezplačna poštnina nad 100€

Košarica

0 0,00 

Otroška odeja za v voziček: Poskrbite, da bo vašemu malčku toplo in udobno

Kakovostna odeja za otroški voziček je nepogrešljiva otroška oprema, za katero verjetno niste vedeli, da jo potrebujete, vse dokler se niste soočili z izzivi zaradi običajne odeje, ki je po navadi predolga in se lahko vleče po tleh in kar je najbolj nevarno, se lahko zatika med kolesi. Odeja, ki je oblikovana posebej za otroški voziček, bo to težavo odpravila, v prvi vrsti pa bo seveda poskrbela za toploto in udobje vašega malčka.

Odeja, ki je posebej prilagojena za voziček, poskrbi, da je vašemu otroku na sprehodu toplo, hkrati pa je zaščiten pred vremenskimi vplivi. Je popolne dolžine – dovolj velika, da se prilega vašemu malčku, in dovolj majhna, da ne visi z vozička in se ne zatika med kolesi ali pa se vleče po tleh. Lahko jo uporabite kot podlogo za v voziček, ali pa z njo ovijete vašega malčka in mu tako zagotovite maksimalno toploto in udobje.

Kako velika mora biti odeja za voziček?

Idealna odeja za voziček naj bo dolga približno 70 do 80 centimetrov, njena širina pa naj znaša med 30 in 50 centimetri, kar ustreza dimenzijam večine vozičkov, ki jih lahko kupimo v trgovinah. Pri tem je pomembno, da se spodnja odeja, ki jo namestimo pod dojenčka, povsem prilega dimenzijam vozička, zgornja odeja, s katero otroka pokrijemo, pa naj bo nekoliko širša, da lahko malčka ovijemo in ga tako povsem zaščitimo pred vremenskimi vplivi.

Ekozen volneni izdelki

Volna in bombaž za popolno udobje in toplino.

Pri izbiri odeje za voziček je izredno pomembna tudi njena sestava, saj mora biti izdelana iz kakovostnih in naravnih materialov, kot sta volna in bombaž. Kombinacija volne in bombaža bo otroku nudila optimalno temperaturo, naravni materiali pa bodo poskrbeli za pravilno telesno temperaturo in zračnost. Zaradi svojih naravnih lastnosti je takšna odeja tudi odporna na umazanijo, njeno čiščenje pa je preprosto.

Naj sprehod z vašim malčkom postane neprecenljivo doživetje.

Sprehod s svojim malčkom je za vsakega starša neprecenljiva izkušnja, ob tem pa je treba poskrbeti, da bo otroku na poti karseda udobno in toplo. Kakovostna odeja za voziček je posledično nepogrešljiv dodatek, ki bo poskrbel, da bo vaš malček na dolgih sprehodih še bolj užival in ne nazadnje tudi sladko zaspal.

Ponudbo Premium volnenih odej za voziček lahko preverite v naši spletni trgovini.

    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino