NAROČITE SVETOVANJE ZA BREZSKRBNO SPANJE!

Brezplačna poštnina nad 100€

Košarica

0 0,00 

VOLNENA ZGORNJA ODEJA

416,00 612,00 

Čudovitega naravnega izgleda, mehka, topla, odlično uravnava temperaturo in zagotavlja miren ter udoben spanec.

SESTAVA: 97% merino volna 3 % kašmir (700g/m2)

Dimenzije: 130/195 cm, 200/200 cm, izdelamo po meri

Za ponudbo pošljite povpraševanje na info@ekozen.si ali pokličite na telefonsko številko 040/233-544.

Ekološki izdelki

Zdravje

Prijazni materiali

Lastna proizvodnja

Slovenski izdelek

Narejeno v EU

Opis

Dobro spanje je nujno za ohranjanje vitalnosti in zdravja, saj se telo čez noč regenerira. Kadar spimo slabo in takšno stanje traja predolgo, si lahko prislužimo kopico težav. Dober spanec nam izboljša počutje, zbranost, bistrost, odzivnost, kreativnost, storilnost, boljši je spomin in s tem naše zadovoljstvo. Iz naštetega je razvidno, da je za povrnitev krepkega spanja potrebno poiskati in odpravljati vzroke. Poskrbite za prijetno, mehko, zračno, toplo VOLNENO ODEJO.

SESTAVA: 97% merino volna 3 % kašmir

Merino volna: je najbolj znana vrsta volne, pridelana iz dlake avstralskih ovc.

Kašmir: je ena najboljših in najdražjih vrst volne. Pridobivajo jo iz dlake kašmirske koze, ki je zelo fina in svilnata.

DIMENZIJE: 130/195 cm, 200/200 cm, izdelamo tudi po meri

VZDRŽEVANJE:

Zaradi svojih naravnih lastnosti je dobro odporna na umazanijo. Priporočljivo je občasno zračenje
(lahko v megli), čistimo pa jo lahko na sveže zapadlem snegu a je ne izpostavljamo soncu.

VOLNA- NARAVNO VLAKNO 

Volna je naravno vlakno, ki ga pridobivajo iz živalske dlake. Volneno vlakno je sestavljeno iz treh plasti. Na površini vlakna je skorja, v notranjosti je stržen. Če pogledamo volneno vlakno pod mikroskopom, lahko vidimo, da površino vlakna sestavljajo luske, ki se prekrivajo. Med luske se ujame zrak, ki se ob človeškem telesu ogreje in nas tako ščiti pred mrazom. Volna je odličen toplotni izolator (ne prepušča mraza) istočasno pa prepušča vlago (vpija vlago in jo na zunanji strani odda). Volna je toplotni regulator pozimi greje in poleti hladi. Je antialergena, odporna na bakterije in plesen, ki lahko sprožijo alergične reakcije. Volna oddaja vlago v okolje in je negostoljubna za pršice. Iz tega razloga je primerna za asmatike. Volna ustvarja zelo malo statične elektrike, kar vpliva na ne nabiranje prahu in tako ostane čista dlje časa. Volna je negorljiva. Je okolju in zdravju prijazna ter v celoti razgradljiva. Izdelek iz volne se skoraj ne mečka in se hitro izravna.

Naš dobavitelj v proizvodnem procesu uporablja samo okolju in nam prijazne sestavine, kar potrjuje WOOLMARK LICENCA in OEKO-TEX CERTIFIKAT. Odeje ne vsebujejo škodljivih snovi in imajo EU poreklo.

 

Dodatne informacije

Teža 4,40 kg
Dimenzije Ni na voljo
PAKETI

130×195, 200×200

Mnenja strank

M.S.
Read More
“ Po nekajmesečni uporabi vzglavnika volneni miks, ki je polnjen z lateksovimi kosmiči in pirinimi luščinami, lahko potrdim, da gre za odličen izdelek. Vzglavnik nudi ustrezno podporo, hkrati pa prav razvaja s svojo udobnostjo! Ena izmed velikih prednosti tega vzglavnika je tudi, da si lahko kar z roko uravnaš ustrezno višino vzglavnika in jo tako z lahkoto prilagodiš svojim vsakokratnim potrebam in željam. To se je izkazala kot pomembna lastnost predvsem, ko sem imela težave zaradi poškodbe ramena in sem v tem času potrebovala nekoliko višje vzglavje, ki je omililo pritisk na ramo. Meni osebno veliko pomeni tudi, da je podjetje EkoZen za vzglavnik uporabilo naravne, ekološko certificirane materiale. “
Kristina
Read More
Lepa in pregledna stran. Izdelkov oz. ponudbe nisem prav podrobno gledala, ker sem želela samo en določen izdelek. Priporočila bi. Lep pozdrav, Kristina :)
Previous
Next
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino