BREZPLAČNO SVETOVANJE NA DOMU

Brezplačna poštnina nad 100€

Košarica

0 0,00 
Akcija!

Volnena spodnja odeja

Od 395,00 

Volnena spodnja odeja je izdelek vrhunske kakovosti, izdelan iz naravnih skrbno izbranih materialov. Naravne lastnosti volne nudijo prijetno mehkobo, udobje, zdravo spanje in spočita jutra. Je odličen toplotni izolator (pozimi greje, poleti hladi).

Sestavljena je iz naravne ovčje volne, ki nam daje mehkobo in udobje za prijeten spanec, polnila 100% naraven bombaž in tkanine, ki vsebuje srebrno mrežo katera deluje antimikrobno in ozemljitveni kabel. Ozemljitev nam omogoča ohranjat stik z zemljo. Raziskave dokazujejo, da stik z zemljo pozitivno vpliva na človeški organizem, zmanjša negativne učinke elektromagnetnih sevanj. 

Ekološki izdelki

Zdravje

Prijazni materiali

Lastna proizvodnja

Slovenski izdelek

Narejeno v EU

Opis

Volnena spodnja odeja je nepogrešljiva za udoben, prijeten, topel spanec. Ohranja enakomerno telesno temperaturo v vseh letnih časih. 

V postelji preživimo kar tretjino svojega življenja. Spimo, se zdravimo, počivamo, zato je zelo pomembno, da je ležišče zdravo in udobno. Volnena posteljnina z naravno toploto in posebno zaščito pomirja, sprošča mišice, izboljša krvni obtok, pomaga ublažiti napetost, bolečine, ki nastajajo zaradi stresa, poklicnih in starostnih degenerativnih bolezni.

Zastonj se trudimo s tabletko tudi, če je naše ležišče v obupnem stanju. Še bi lahko naštevali, a verjetno vam že postaja jasno, da bo za povrnitev krepkega spanja potrebno začeti pri vzroku in ne pri posledici. Kajti ko bomo odpravili vzrok, se bo povrnil tudi trden spanec!

Naredimo jih lahko po vaših merah in željah.

Sestava: 97% marino volne 3% kašmirja, 700g/m2 – polnilo: 100% bombažna vlakna 300g/m2 – tkanina 3% srebrna vlakna,47% bombaž,50% poliester

Vzdrževanje: zračenje na svežem zraku (lahko v megli). Čistimo jo lahko na snegu a je ne izpostavljamo soncu.

Naš dobavitelj v proizvodnem procesu uporablja samo okolju in nam prijazne sestavine, kar potrjuje WOOLMARK LICENCA in OEKO-TEX CERTIFIKAT. Odeje ne vsebujejo škodljivih snovi. Narejene so v Sloveniji, imajo EU poreklo.

Za ponudbo ali svetovanje pošljite povpraševanje na info@ekozen.si ali pokličite na telefonsko številko 040/233-544.

 

Ekozen volneni izdelki Ekozen volneni izdelki Ekozen volneni izdelki Ekozen volneni izdelki Ekozen volneni izdelki Ekozen volneni izdelki Ekozen volneni izdelki

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
PAKETI

80X200, 90X200, 120X200, 140X200, 160X200, 180X200

Mnenja strank

Majda
Read More
Odlični volneni izdelki. Odkar uporabljam izdelke podjetja Ekozen se je moje počutje bistveno izboljšalo. Vzglavnik se povsem prilagodi mojemu vratu in bolečine, ki so me mučile tako dolgo so izginile. Priporočam vsem!
Tina K.
Read More
Vsekakor najkvalitetnejša volna v Sloveniji. Poskusila sem odeje različnih proizvajalcev, vendar šele ko sem odkrila Ekozen sem vedela, da je to to. Njihove volnene odeje uporabljamo vsi člani družini in smo zelo zadovoljni.
M.S.
Read More
“ Po nekajmesečni uporabi vzglavnika volneni miks, ki je polnjen z lateksovimi kosmiči in pirinimi luščinami, lahko potrdim, da gre za odličen izdelek. Vzglavnik nudi ustrezno podporo, hkrati pa prav razvaja s svojo udobnostjo! Ena izmed velikih prednosti tega vzglavnika je tudi, da si lahko kar z roko uravnaš ustrezno višino vzglavnika in jo tako z lahkoto prilagodiš svojim vsakokratnim potrebam in željam. To se je izkazala kot pomembna lastnost predvsem, ko sem imela težave zaradi poškodbe ramena in sem v tem času potrebovala nekoliko višje vzglavje, ki je omililo pritisk na ramo. Meni osebno veliko pomeni tudi, da je podjetje EkoZen za vzglavnik uporabilo naravne, ekološko certificirane materiale. “
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino

   Brezplačno svetovanje

   Prijavite se na brezplačno osnovno svetovanje pri izbiri volnenih izdelkov znamke EkoZen. Naš predstavnik vam bo predstavil celotno linijo izdelkov in prisluhnil vašim željam.