NARAVNO OKOLJE ZA SPANJE – NAŠA TOP PONUDBA!

Brezplačna poštnina nad 200€

Brezplačno svetovanje:
040 233 544

Košarica

0 0,00 

LEDVIČNI PAS Silver Active

89,00 

Ledvični pas nam daje prijetno naravno toploto, zračnost in oporo v ledvenem delu. Namestimo ga lahko povsod na občutljiv predel: trebuh, mehur, komolec, koleno, ipd… Sestavljen je iz volnenega dela, bombažne medvloge, ki ustvarja naravno toploto in s tem lajša bolečine in izboljšuje gibljivost, tkanine s srebrno mrežo, ki delujejo proti mikrobom, pozitivno vplivajo na prekrvavitev, všit je magnetni trak ki pozitivno vpliva na prekrvavitev, sproščanje mišic in boljše počutje. 

 

Ekološki izdelki

Zdravje

Prijazni materiali

Lastna proizvodnja

Slovenski izdelek

Narejeno v EU

Opis

Primeren je za ženske in moške. Namestimo ga enostavno z elastiko. Uporabljamo ga lahko v prostem času, v službi, na potovanju ali športu (pohodništvo, smučanje, ipd….) 

Ledvični pas se uporablja za podporo in gretje pri:

 • bolečinah v hrbtenici
 • težavah z mehurjem ali ledvicami
 • menstrualnih krčih
 • zbadanju ali bolečinah v sklepih.

Pas se namesti na občutljiv predel in se ga lahko uporablja pri hoji, sedenju, delu in ležanju.

Dimenzije: 27x 50 cm + 50cm elastika

Vpliv materialov:

 • volna in bombaž, skrbita za prijetno toploto, zračnost in oporo
 • srebrne niti, delujejo proti mikrobom in pozitivno vplivajo na prekrvitev. Srebro se je uporabljalo že v antiki, saj spreminja energijsko polje človeka in s tem pozitivno vpliva na razpoloženje in dobro počutje
 • magnetni trak, poveča pretok krvi, deluje protivnetno, sprošča napetost v mišicah, umirja živčnost in občutljivost.

Sestava: 

 • 97% marino volne 3% kašmirja
 • polnilo: 100% bombažna vlakna 300g/m2
 • tkanina 3% srebrna vlakna, 47% bombaž, 50% poliester

 

Dodatne informacije

Teža 0,5 kg
Dimenzije 50 × 27 × 2 cm

Mnenja strank

Majda
Read More
Odlični volneni izdelki. Odkar uporabljam izdelke podjetja Ekozen se je moje počutje bistveno izboljšalo. Vzglavnik se povsem prilagodi mojemu vratu in bolečine, ki so me mučile tako dolgo so izginile. Priporočam vsem!
Tina K.
Read More
Vsekakor najkvalitetnejša volna v Sloveniji. Poskusila sem odeje različnih proizvajalcev, vendar šele ko sem odkrila Ekozen sem vedela, da je to to. Njihove volnene odeje uporabljamo vsi člani družini in smo zelo zadovoljni.
M.S.
Read More
“ Po nekajmesečni uporabi vzglavnika volneni miks, ki je polnjen z lateksovimi kosmiči in pirinimi luščinami, lahko potrdim, da gre za odličen izdelek. Vzglavnik nudi ustrezno podporo, hkrati pa prav razvaja s svojo udobnostjo! Ena izmed velikih prednosti tega vzglavnika je tudi, da si lahko kar z roko uravnaš ustrezno višino vzglavnika in jo tako z lahkoto prilagodiš svojim vsakokratnim potrebam in željam. To se je izkazala kot pomembna lastnost predvsem, ko sem imela težave zaradi poškodbe ramena in sem v tem času potrebovala nekoliko višje vzglavje, ki je omililo pritisk na ramo. Meni osebno veliko pomeni tudi, da je podjetje EkoZen za vzglavnik uporabilo naravne, ekološko certificirane materiale. “
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino