NAROČITE SVETOVANJE ZA BREZSKRBNO SPANJE!

Brezplačna poštnina nad 100€

Košarica

0 0,00 

VOLNEN LEDVIČNI PAS (navaden)

57,00 

AKCIJA: Enkraten 15% popust na LEDVIČNI PAS s kodo popust15 samo do 31. 10. 2022

Ledvični pas nam daje prijetno naravno toploto, zračnost in oporo v ledvenem delu. Namestimo ga lahko povsod na občutljiv predel: trebuh, mehur, komolec, koleno, ipd… Sestavljen je iz volnenega dela, bombažne medvloge, ki ustvarja naravno toploto in s tem lajša bolečine, sprošča mišice, izboljšuje gibljivost in boljše počutje, tkanine s srebrno mrežo, ki delujejo proti mikrobom.

Ekološki izdelki

Zdravje

Prijazni materiali

Lastna proizvodnja

Slovenski izdelek

Narejeno v EU

Opis

Primeren je za ženske in moške. Namestimo ga enostavno z elastiko. Uporabljamo ga lahko v prostem času, v službi, na potovanju ali športu (pohodništvo, smučanje, ipd….) 

Ledvični pas se uporablja za podporo in gretje pri:

 • bolečinah v hrbtenici
 • težavah z mehurjem ali ledvicami
 • menstrualnih krčih
 • zbadanju ali bolečinah v sklepih.

Pas se namesti na občutljiv predel in se ga lahko uporablja pri hoji, sedenju, delu in ležanju.

Dimenzije: 27x 50 cm + 50cm elastika

Sestava:

 • volne in bombaža, ki poskrbita za prijetno toploto, zračnost in oporo
 • srebrnih niti, ki delujejo proti mikrobom in pozitivno vplivajo na prekrvitev. Srebro se je uporabljalo že v antiki, saj spreminja energijsko polje človeka in s tem pozitivno vpliva na razpoloženje in dobro počutje

Dodatne informacije

Teža 0,5 kg

Mnenja strank

M.S.
Read More
“ Po nekajmesečni uporabi vzglavnika volneni miks, ki je polnjen z lateksovimi kosmiči in pirinimi luščinami, lahko potrdim, da gre za odličen izdelek. Vzglavnik nudi ustrezno podporo, hkrati pa prav razvaja s svojo udobnostjo! Ena izmed velikih prednosti tega vzglavnika je tudi, da si lahko kar z roko uravnaš ustrezno višino vzglavnika in jo tako z lahkoto prilagodiš svojim vsakokratnim potrebam in željam. To se je izkazala kot pomembna lastnost predvsem, ko sem imela težave zaradi poškodbe ramena in sem v tem času potrebovala nekoliko višje vzglavje, ki je omililo pritisk na ramo. Meni osebno veliko pomeni tudi, da je podjetje EkoZen za vzglavnik uporabilo naravne, ekološko certificirane materiale. “
Kristina
Read More
Lepa in pregledna stran. Izdelkov oz. ponudbe nisem prav podrobno gledala, ker sem želela samo en določen izdelek. Priporočila bi. Lep pozdrav, Kristina :)
Previous
Next
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino