NARAVNO OKOLJE ZA SPANJE – NAŠA TOP PONUDBA!

Brezplačna poštnina nad 200€

Košarica

0 0,00 

ODEJA OTROŠKA Natural Sleep 80x120cm

167,00 

Spanje in počutje naših malčkov je zelo pomembno. Zato smo izdelali otroško odejo iz kakovostnih naravnih materialov. Je prijetno mehka, topla in udobna. Nudi prijeten, sproščen spanec. Je čudovitega izgleda, primerna za deklice in dečke.

Kombinirana odeja nudi dvostransko uporabo. Izbiramo lahko volneno stran ali bombažno stran. Kombinacija volne in bombaža omogoča uporabo toplejše ali hladnejše strani. Je prijetno mehka, topla, udobna, lahka in zagotavlja miren ter udoben spanec. Je čudovitega  naravnega izgleda.

DIMENZIJE: –  otroška postelja 80/120 cm, 90/140 cm

SESTAVA: Volna merino, kašmir in tkanina bombaž.

Ekološki izdelki

Zdravje

Prijazni materiali

Lastna proizvodnja

Slovenski izdelek

Narejeno v EU

Opis

Dobro spanje je zelo pomembno- vpliva na zdravje otrok kot tudi cele družine. Spanec vpliva na razvoj otroka in na njegovo sproščenost. Mehkoba in toplota bosta pri otroku vzpodbudila občutek prijetnosti in varnosti, ki je za otroka zelo pomembna. Kombinacija volne in bombaža bo otroku nudila optimalno temperaturo. Naravni materiali bodo poskrbeli za pravilno telesno temperaturo in zračnost.

Merino volna: je najbolj znana vrsta volne, pridelana iz dlake avstralskih ovc.

Kašmir: je najkvalitetnejša vrsta volne. Je ena najboljših in najdražjih. Pridobivajo jo z izčesavanjem najfinejših dlak kašmirske koze, ki so zelo fine in svilnate.

VZDRŽEVANJE:

Zaradi svojih naravnih lastnosti je dobro odporna na umazanijo. Priporočljivo je občasno zračenje (lahko v megli), čistimo jo na sveže zapadlem snegu a je ne izpostavljamo soncu.

SESTAVA: 97% merino volna 3 % kašmir (700g/m2), tkanina 90% bombaž 10% poliester

VOLNA- NARAVNO VLAKNO 

Volna je naravno vlakno, ki ga pridobivajo iz živalske dlake. Volneno vlakno je sestavljeno iz treh plasti. Na površini vlakna je skorja, v notranjosti je stržen. Če pogledamo volneno vlakno pod mikroskopom, lahko vidimo, da površino vlakna sestavljajo luske, ki se prekrivajo. Med luske se ujame zrak, ki se ob človeškem telesu ogreje in nas tako ščiti pred mrazom. Volna je odličen toplotni izolator (ne prepušča mraza) istočasno pa prepušča vlago (vpija vlago in jo na zunanji strani odda). Volna je toplotni regulator pozimi greje in poleti hladi. Je antialergena, odporna na bakterije in plesen, ki lahko sprožijo alergične reakcije. Volna oddaja vlago v okolje in je negostoljubna za pršice. Iz tega razloga je primerna za asmatike. Volna ustvarja zelo malo statične elektrike, kar vpliva na ne nabiranje prahu in tako ostane čista dlje časa. Volna je negorljiva. Je okolju in zdravju prijazna ter v celoti razgradljiva. Izdelek iz volne se skoraj ne mečka in se hitro izravna.

Naš dobavitelj v proizvodnem procesu uporablja samo okolju in nam prijazne sestavine, kar potrjuje WOOLMARK LICENCA in OEKO-TEX CERTIFIKAT. Odeje ne vsebujejo škodljivih snovi in imajo EU poreklo.

Za ponudbo ali svetovanje pošljite povpraševanje na info@ekozen.si ali pokličite na telefonsko številko 040/233-544.

Dodatne informacije

Teža 3 kg

Mnenja strank

Majda
Read More
Odlični volneni izdelki. Odkar uporabljam izdelke podjetja Ekozen se je moje počutje bistveno izboljšalo. Vzglavnik se povsem prilagodi mojemu vratu in bolečine, ki so me mučile tako dolgo so izginile. Priporočam vsem!
Tina K.
Read More
Vsekakor najkvalitetnejša volna v Sloveniji. Poskusila sem odeje različnih proizvajalcev, vendar šele ko sem odkrila Ekozen sem vedela, da je to to. Njihove volnene odeje uporabljamo vsi člani družini in smo zelo zadovoljni.
M.S.
Read More
“ Po nekajmesečni uporabi vzglavnika volneni miks, ki je polnjen z lateksovimi kosmiči in pirinimi luščinami, lahko potrdim, da gre za odličen izdelek. Vzglavnik nudi ustrezno podporo, hkrati pa prav razvaja s svojo udobnostjo! Ena izmed velikih prednosti tega vzglavnika je tudi, da si lahko kar z roko uravnaš ustrezno višino vzglavnika in jo tako z lahkoto prilagodiš svojim vsakokratnim potrebam in željam. To se je izkazala kot pomembna lastnost predvsem, ko sem imela težave zaradi poškodbe ramena in sem v tem času potrebovala nekoliko višje vzglavje, ki je omililo pritisk na ramo. Meni osebno veliko pomeni tudi, da je podjetje EkoZen za vzglavnik uporabilo naravne, ekološko certificirane materiale. “
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino