NARAVNO OKOLJE ZA SPANJE – NAŠA TOP PONUDBA!

Brezplačna poštnina nad 200€

Košarica

0 0,00 

ODEJA KOMBIRIANA Natural Sleep 130/195cm

457,00 

Kombinirana odeja Natural Sleep združuje vrhunske lastnosti dveh naravnih materialov − volne in bombaža. Ena stran odeje je volnena, druga pa je iz 100 % bombaža. Bombaž je odličen toplotni izolator in odvaja vlago s kože. S tem omogoča dobro zračnost in zmanjša potenje med spanjem. Bombaž daje tudi hladnejši občutek na koži v vročih dneh. Tako si lahko po želji obrnete odejo in si jo prilagodite vašemu občutku.

Kombinirana odeja Natural Sleep je, poleg aktivne podloge Silver Active, ena od naših najbolj prodajnih izdelkov in ima že mnogo zadovoljnih uporabnikov!

Je čudovitega naravnega videza in bo v vaše spalno okolje prinesla pridih narave.

Odeja Kombinirana Natural Sleep, skupaj z Aktivno podlogo Silver Active, omogoča celovito zasnovo naravnega okolja za spanje v vašem domu.

Poglej VIDEO in preveri, kako pravilno vtkana volna vzdržuje temperaturo!

Volna je tudi antialergena, kar pomeni, da je odporna na bakterije in plesen. Je antistatična in onemogoča razvoj pršic.

Ekološki izdelki

Zdravje

Prijazni materiali

Lastna proizvodnja

Slovenski izdelek

Narejeno v EU

Opis

Dobro spanje je nujno za ohranjanje vitalnosti in zdravja, saj se telo čez noč regenerira.

Odeja Kombinirana Natural Sleep je izjemno mehka in nežna ob stiku s kožo. Je čudovitega naravnega videza in bo v vaše spalno okolje prinesla pridih narave.

Kadar spimo slabo in takšno stanje traja predolgo, si lahko prislužimo kopico težav. Dober spanec nam izboljša počutje, zbranost, bistrost, odzivnost, kreativnost, storilnost, boljši je spomin in s tem naše zadovoljstvo. Iz naštetega je razvidno, da je za povrnitev krepkega spanja potrebno poiskati in odpravljati vzroke.

Poskrbite za prijetno, mehko, zračno, toplo ODEJO.

Več o izjemnih lastnostih volne preverite TUKAJ!

SESTAVA: ena stran 97% merino volna 3 % kašmir (700g/m2), druga stran tkanina 100% bombaž

VZDRŽEVANJE:

Zaradi svojih naravnih lastnosti je dobro odporna na umazanijo. Priporočljivo je občasno zračenje
(lahko v megli), čistimo pa jo lahko na sveže zapadlem snegu a je ne izpostavljamo soncu.

Naš dobavitelj v proizvodnem procesu uporablja samo okolju in nam prijazne sestavine, kar potrjuje WOOLMARK LICENCA in OEKO-TEX CERTIFIKAT. Odeje ne vsebujejo škodljivih snovi in imajo EU poreklo.

(Certifikati)

Dodatne informacije

Teža 3,80 kg

Mnenja strank

Majda
Read More
Odlični volneni izdelki. Odkar uporabljam izdelke podjetja Ekozen se je moje počutje bistveno izboljšalo. Vzglavnik se povsem prilagodi mojemu vratu in bolečine, ki so me mučile tako dolgo so izginile. Priporočam vsem!
Tina K.
Read More
Vsekakor najkvalitetnejša volna v Sloveniji. Poskusila sem odeje različnih proizvajalcev, vendar šele ko sem odkrila Ekozen sem vedela, da je to to. Njihove volnene odeje uporabljamo vsi člani družini in smo zelo zadovoljni.
M.S.
Read More
“ Po nekajmesečni uporabi vzglavnika volneni miks, ki je polnjen z lateksovimi kosmiči in pirinimi luščinami, lahko potrdim, da gre za odličen izdelek. Vzglavnik nudi ustrezno podporo, hkrati pa prav razvaja s svojo udobnostjo! Ena izmed velikih prednosti tega vzglavnika je tudi, da si lahko kar z roko uravnaš ustrezno višino vzglavnika in jo tako z lahkoto prilagodiš svojim vsakokratnim potrebam in željam. To se je izkazala kot pomembna lastnost predvsem, ko sem imela težave zaradi poškodbe ramena in sem v tem času potrebovala nekoliko višje vzglavje, ki je omililo pritisk na ramo. Meni osebno veliko pomeni tudi, da je podjetje EkoZen za vzglavnik uporabilo naravne, ekološko certificirane materiale. “
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino