BREZPLAČNO SVETOVANJE NA DOMU

Brezplačna poštnina nad 100€

Košarica

0 0,00 
Akcija!

DEKORATIVNI VZGLAVNIK volna/bombaž

48,00 

S svojo mehkobo in prilagodljivostjo nudi prijeten in udoben popoldanski počitek. Lahko ga uporabimo kot vzglavnik, naslonjalo in kot dekoracijo našega stanovanja. Zaradi svoje velikosti je primeren in nepogrešljiv na potovanjih, izletih, piknikih. Lahko ga uporabimo kot oporo za lažje sedenje. Dekorativni vzglavnik vam naredimo tudi po meri.

Ekološki izdelki

Zdravje

Prijazni materiali

Lastna proizvodnja

Slovenski izdelek

Narejeno v EU

Opis

Vzglavnik je lahko čudovita dekoracija vašega doma, hkrati pa nam nudi prijeten in udoben popoldanski počitek. Zaradi svoje velikosti in sestave je primeren in nepogrešljiv na potovanjih, izletih, piknikih. Lahko ga uporabimo kot oporo za lažje sedenje. Dekorativni vzglavnik vam naredimo tudi po meri. Izbirate lahko med prevleko v celoti iz volne ali v celoti iz dekor bombažnega materiala.

Dimenzije (slika): 50x 50 cm

Sestava:
Snemljiv zgornji del iz: volne in dekor tkanine- bombaž.
Polnilo: v bombažni prevleki – polnilo silikonizirana vlakna.

Dodatne informacije

Teža 1,3 kg

Mnenja strank

Majda
Read More
Odlični volneni izdelki. Odkar uporabljam izdelke podjetja Ekozen se je moje počutje bistveno izboljšalo. Vzglavnik se povsem prilagodi mojemu vratu in bolečine, ki so me mučile tako dolgo so izginile. Priporočam vsem!
Tina K.
Read More
Vsekakor najkvalitetnejša volna v Sloveniji. Poskusila sem odeje različnih proizvajalcev, vendar šele ko sem odkrila Ekozen sem vedela, da je to to. Njihove volnene odeje uporabljamo vsi člani družini in smo zelo zadovoljni.
M.S.
Read More
“ Po nekajmesečni uporabi vzglavnika volneni miks, ki je polnjen z lateksovimi kosmiči in pirinimi luščinami, lahko potrdim, da gre za odličen izdelek. Vzglavnik nudi ustrezno podporo, hkrati pa prav razvaja s svojo udobnostjo! Ena izmed velikih prednosti tega vzglavnika je tudi, da si lahko kar z roko uravnaš ustrezno višino vzglavnika in jo tako z lahkoto prilagodiš svojim vsakokratnim potrebam in željam. To se je izkazala kot pomembna lastnost predvsem, ko sem imela težave zaradi poškodbe ramena in sem v tem času potrebovala nekoliko višje vzglavje, ki je omililo pritisk na ramo. Meni osebno veliko pomeni tudi, da je podjetje EkoZen za vzglavnik uporabilo naravne, ekološko certificirane materiale. “
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino