NARAVNO OKOLJE ZA SPANJE – NAŠA TOP PONUDBA!

Brezplačna poštnina nad 200€

Brezplačno svetovanje:
040 233 544

Košarica

0 0,00 

AKTIVNA PODLOGA Silver Active 80x190cm

447,00 

Zbujanje z glavoboli, utrujenost in motnje spanca so težave, s katerimi se srečuje že vsak tretji človek v zahodnem svetu! 

 Z razvojem tehnologije se povečuje stopnja elektrosmoga v našem okolju. Elektrosmog je tehnično proizvedeno sevanje, ki spreminja naravni električni pretok v organizmu. Medicinsko gledano vpliva na spremembe možganske aktivnosti, na upadanje viskoznosti krvi, na spremembo hormonskega ravnovesja, na povečanje motenega razmnoževanja celic ter na anomalije.

Ljudje smo elektromagnetna bitja, zato sta stik z zemljo in ozemljitev za nas nujna.

Aktivna podloga je ključna za celovito zasnovo NARAVNEGA OKOLJA ZA SPANJE v vašem domu in je tudi naša edinstvena rešitev za vaše težave s spanjem.

Elektrosmog postaja vse večji problem za naše zdravje in ozemljitvena tehnologija je rešitev poglej ZAKAJ.

Ekološki izdelki

Zdravje

Prijazni materiali

Lastna proizvodnja

Slovenski izdelek

Narejeno v EU

Opis

AKTIVNA PODLOGA Silver Active vas v trenutku razbremeni elektrosmoga in vas s pomočjo ozemljitvene tehnologije, med spanjem, ščiti pred njegovim vplivom. POGLEJ VIDEO med fotografijami izdelka

Kako deluje AKTIVNA PODLOGA Silver Active?

Aktivna podloga je izdelana izključno iz naravnih materialov, ki omogočajo naravno okolje za spanje.

Aktivna podloga ima vtkane srebrne niti, ki delujejo kot prevodnik za ozemljitev telesa in tako je omogočena zaščita elektromagnetnega polja telesa pred elektrosmogom v prostoru vašega ležišča. S podlogo se zagotovi potreben stik z elektromagnetnim valovanjem Zemlje, kar omogoča pravilno delovanje našega elektromagnetnega polja in posledično funkcij telesa. Med spanjem se tako, za 8 ur ali več, vaše telo vrne v svoje naravno ravnovesje, ki je osnova za naše telesno, mentalno in duševno zdravje.

Najkvalitetnejša merino volna ( 97 %) in kašmir (3 %), zagotavljata najugodnejšo mikroklimo in enakomerno temperaturo za spanje. Volna je antialergena in, za razliko od ostalih materialov, ustvarja zelo malo statične elektrike, zato se izjemno dopolnjuje z lastnostmi srebra (več o lastnostih volne in srebra TUKAJ ).

V postelji preživimo kar tretjino svojega življenja. Spimo, se zdravimo, počivamo, zato je zelo pomembno, da je ležišče zdravo in udobno. Volnena posteljnina z naravno toploto in posebno zaščito pomirja, sprošča mišice, izboljša krvni obtok, pomaga ublažiti napetost, bolečine, ki nastajajo zaradi stresa, poklicnih in starostnih degenerativnih bolezni.

Zastonj se trudimo s tabletko tudi, če je naše ležišče v obupnem stanju. Še bi lahko naštevali, a verjetno vam že postaja jasno, da bo za povrnitev krepkega spanja potrebno začeti pri vzroku in ne pri posledici. Kajti ko bomo odpravili vzrok, se bo povrnil tudi trden spanec!

Naredimo jih lahko po vaših merah in željah.

Sestava: 97% marino volne 3% kašmirja, 700g/m2 – polnilo: 100% bombažna vlakna 300g/m2 – tkanina 3% srebrna vlakna,47% bombaž,50% poliester

Vzdrževanje: zračenje na svežem zraku (lahko v megli). Čistimo jo lahko na snegu a je ne izpostavljamo soncu.

Naš dobavitelj v proizvodnem procesu uporablja samo okolju in nam prijazne sestavine, kar potrjuje WOOLMARK LICENCA in OEKO-TEX CERTIFIKAT. Odeje ne vsebujejo škodljivih snovi. Narejene so v Sloveniji, imajo EU poreklo.

Za ponudbo ali svetovanje pošljite povpraševanje na info@ekozen.si ali pokličite na telefonsko številko 040/233-544.

Dodatne informacije

Teža 5 kg

Mnenja strank

Majda
Read More
Odlični volneni izdelki. Odkar uporabljam izdelke podjetja Ekozen se je moje počutje bistveno izboljšalo. Vzglavnik se povsem prilagodi mojemu vratu in bolečine, ki so me mučile tako dolgo so izginile. Priporočam vsem!
Tina K.
Read More
Vsekakor najkvalitetnejša volna v Sloveniji. Poskusila sem odeje različnih proizvajalcev, vendar šele ko sem odkrila Ekozen sem vedela, da je to to. Njihove volnene odeje uporabljamo vsi člani družini in smo zelo zadovoljni.
M.S.
Read More
“ Po nekajmesečni uporabi vzglavnika volneni miks, ki je polnjen z lateksovimi kosmiči in pirinimi luščinami, lahko potrdim, da gre za odličen izdelek. Vzglavnik nudi ustrezno podporo, hkrati pa prav razvaja s svojo udobnostjo! Ena izmed velikih prednosti tega vzglavnika je tudi, da si lahko kar z roko uravnaš ustrezno višino vzglavnika in jo tako z lahkoto prilagodiš svojim vsakokratnim potrebam in željam. To se je izkazala kot pomembna lastnost predvsem, ko sem imela težave zaradi poškodbe ramena in sem v tem času potrebovala nekoliko višje vzglavje, ki je omililo pritisk na ramo. Meni osebno veliko pomeni tudi, da je podjetje EkoZen za vzglavnik uporabilo naravne, ekološko certificirane materiale. “
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino