NARAVNO OKOLJE ZA SPANJE – NAŠA TOP PONUDBA!

Brezplačna poštnina nad 200€

Košarica

0 0,00 

AKTIVNA PODLOGA OTROŠKA Silver Active 60/120cm

197,00 

NARAVNO OKOLJE ZA SPANJE ZA VAŠEGA DOJENČKA

 V času spanja in regeneracije potrebuje vaš dojenček čisto okolje.

To predvsem pomeni okolje BREZ ELEKTROSMOGA, v katerem niso moteni njegovi biološki procesi in njegov razvoj. Zares “čisto okolje” je lahko le, če  v vašem domu poustvarite NARAVNO OKOLJE ZA SPANJE.

AKTIVNA PODLOGA Silver Active z ozemljitveno tehnologijo ščiti otroka pred visokimi obremenitvami z elektrosmogom. (Preveri več o elektrosmogu in ozemljitveni tehnologiji − tukaj)  Aktivna podloga je izdelana iz volne vrhunske kakovosti in prešita s srebrnimi nitkami (link na podstran Naravni materiali na segment Srebro), ki omogočajo ozemljitev.

Ekološki izdelki

Zdravje

Prijazni materiali

Lastna proizvodnja

Slovenski izdelek

Narejeno v EU

Opis

Dobro spanje je zelo pomembno- vpliva na zdravje otrok kot tudi cele družine. Spanec vpliva na razvoj otroka in na njegovo sproščenost. Mehkoba in toplota bosta pri otroku vzpodbudila občutek prijetnosti in varnosti, ki je za otroka zelo pomembna. Naravni materiali bodo poskrbeli za pravilno telesno temperaturo in zračnost.

Izdelali smo otroško aktivno podlogo iz kakovostnih naravnih materialov. Sestavljena je iz naravne ovčje volne, ki je naravni regulator telesne temperature in vlage, polnila 100% naraven bombaž, ki nudi mehkobo in udobje in tkanine. Sestava naravnih materialov ohranjajo enakomerno telesno temperaturo v vseh letnih časih. Namestimo jo enostavno z elastiko. Primerna je za fantke in punčke.

Aktivna podloga otroška je nekaj kar otroku morate privoščit. Nudi čudovito mehkobo in toploto. Iz maminega naročja na volneno podlogo bo občutek prijetnosti in topline ostal enak. Otrok bo nemoteno nadaljeval prijeten, miren spanec.

SESTAVA:

 – 97% marino volne 3% kašmirja
– polnilo: 100% bombažna vlakna 300g/m2
– tkanina 3% srebrna vlakna, 47% bombaž, 50% poliester

VZDRŽEVANJE:

Priporočljivo je občasno zračenje (lahko v megli), čistimo jo na sveže zapadlem snegu a je ne izpostavljamo soncu.

Naš dobavitelj v proizvodnem procesu uporablja samo okolju in nam prijazne sestavine, kar potrjuje WOOLMARK LICENCA in OEKO-TEX CERTIFIKAT. Odeje ne vsebujejo škodljivih snovi in imajo EU poreklo.

Za ponudbo ali svetovanje pošljite povpraševanje na info@ekozen.si ali pokličite na telefonsko številko 040/233-544.

Dodatne informacije

Teža 3,5 kg
PAKETI

60X120, 70X140

Mnenja strank

Majda
Read More
Odlični volneni izdelki. Odkar uporabljam izdelke podjetja Ekozen se je moje počutje bistveno izboljšalo. Vzglavnik se povsem prilagodi mojemu vratu in bolečine, ki so me mučile tako dolgo so izginile. Priporočam vsem!
Tina K.
Read More
Vsekakor najkvalitetnejša volna v Sloveniji. Poskusila sem odeje različnih proizvajalcev, vendar šele ko sem odkrila Ekozen sem vedela, da je to to. Njihove volnene odeje uporabljamo vsi člani družini in smo zelo zadovoljni.
M.S.
Read More
“ Po nekajmesečni uporabi vzglavnika volneni miks, ki je polnjen z lateksovimi kosmiči in pirinimi luščinami, lahko potrdim, da gre za odličen izdelek. Vzglavnik nudi ustrezno podporo, hkrati pa prav razvaja s svojo udobnostjo! Ena izmed velikih prednosti tega vzglavnika je tudi, da si lahko kar z roko uravnaš ustrezno višino vzglavnika in jo tako z lahkoto prilagodiš svojim vsakokratnim potrebam in željam. To se je izkazala kot pomembna lastnost predvsem, ko sem imela težave zaradi poškodbe ramena in sem v tem času potrebovala nekoliko višje vzglavje, ki je omililo pritisk na ramo. Meni osebno veliko pomeni tudi, da je podjetje EkoZen za vzglavnik uporabilo naravne, ekološko certificirane materiale. “
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino